Jouw mening nodig: wekelijkse mailing met de BESTE links?

doorEduard

Jouw mening nodig: wekelijkse mailing met de BESTE links?

Links per mail?Wekelijks scan ik zo’n duizend titels van artikelen en lees ik een paar honderd daarvan. Slechts enkele artikelen, video’s en infographics halen het weblog of de wekelijkse podcast.

De meeste van deze artikelen verdwijnen dus in veel gevallen naar de eeuwige magneetvelden. En dat vind ik heel jammer! Want vaak zitten er keigoede artikelen tussen, met erg waardevolle content! Zomaar plompverloren al die artikelen met je delen via Twitter of andere sociale media vind ik niet gepast, want dan zou ik wekelijks een paar honderd keer ergens je tijdlijn vervuilen met links. Dat wil ik niet!

Dus dit lijkt me een perfecte gelegenheid om actiever gebruik te maken van de mailinglist. Ik ben voornemens je elke vrijdagmiddag een stuk of tien tot twintig links naar waardevolle en relevante content te sturen, met een korte toelichting of samenvatting, waarom ik denk dat je er iets aan zou kunnen hebben. Ik zal de links onderverdelen per onderwerp, zodat je meteen de links kunt bekijken, die jou aanspreken!

Voor alle volledigheid: het kan zijn dat ik soms ook een beknopt overzicht van interessante links op de site publiceer, maar die overzichten zullen nooit alle links bevatten die ik per mail met je ga delen. Mijn idee voor de site is om bijvoorbeeld eens per maand een soort van top 5 van de populairste links te maken en die te publiceren.

Nu heb ik alleen een vraagje: ik zit nog een beetje te dubben over het aantal links dat ik je moet sturen… Ik heb namelijk geen idee waar jij behoefte aan hebt… Wil je een beperkte hoeveelheid? Zo ja, hoeveel dan maximaal? Of wil je gewoon zo goed als alle links die ik aanmerk als waardevol? Je mag het ook laten weten, als je helemaal geen prijs stelt op deze dienst. Dan ga ik jou er niet mee lastigvallen!

Als dit jou aanspreekt en je ook de wekelijkse mail met interessant en bovenal leerzame links wilt ontvangen, terwijl je nog geen abonnee  bent, schrijf je dan nu meteen in aan de rechterkant van het scherm!

Geef je mening hieronder, of stuur een mailtje via het contactformulier.

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.

1 reactie tot nu toe

Theo ThijssenGeplaatst op5:30 pm - jul 26, 2014

Hoi Eduard,
Ik heb inderdaad alweer een tijdje niets van je vernomen. Ik vind het een goed idee om mij wekelijk een e-mail te sturen met items en links waarvan jij denkt dat die belangrijk zijn.
Ik heb meerdere abonnementen. Je scant de artikelen skip-sequential. Je wordt er altijd wijzer van.

Hoe gaat het de Google Plus, Google Mijn Bedrijf, ontwikkelingen? Heb je daar nog nieuws over welke kant we opgaan?
Heb jij al ervaring opgedaan met de Nederlandse Tour Dash en of de Italiaanse Tour Make?

Groet Theo

Reacties zijn gesloten.