Alle 25 Summer Citations Sequence video’s op een rijtje

doorEduard

Alle 25 Summer Citations Sequence video’s op een rijtje

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Volgens mij waren de afgelopen vijf weken tropenweken voor jou! En dan refereer ik niet alleen aan het mooie weer en de hoge temperaturen, maar eigenlijk meer aan het aantal sites waar ik je met je bedrijf of praktijk heb laten aanmelden…

Afgelopen vrijdag kwam er een eind aan de Summer Citations Sequence, een reeks van 25 instructievideo’s over het maken van bedrijfsvermeldingen op de meest uiteenlopende sites.

Ik hoop dat je jouw bedrijf echt op alle voor jou relevante sites hebt aangemeld! Mogelijk zie je nu nog niet direct resultaat… Maar geloof me: het gaat verschil maken op den duur. Meestal zie je het effect van dit soort inspanningen een paar maanden later, dus houd je lokale bedrijfsvermelding in de gaten op Google.

Het wordt nu nóg moeilijker om zichtbaar te worden in de lokale resultaten op Google, omdat sinds een paar weken het aantal lokale resultaten is teruggebracht van 7 naar slechts 3. Je moet dus eigenlijk in de top-3 staan om te profiteren van je inspanningen. Maar het is mogelijk en ik hoop dat de serie instructievideo’s van de afgelopen weken jou hierbij helpen.

Maar mocht je de afgelopen weken niet elke video hebben bekeken en je ook nog niet hebben aangemeld, dan heb ik hier een overzicht voor je met daarin links naar alle instructievideo’s, onderverdeeld per doelgroep.

Voor alle bedrijven in Nederland

Voor bedrijven in Gelderland

Specifiek voor fotografen / creatievelingen

Je kunt je voorstellen dat ik heel veel tijd heb gestoken in het maken van deze 25 instructievideo’s. Die maak je echter niet zo even op een regenachtige zaterdagmiddag!

Waar ik nu héél erg benieuwd naar ben, is hoe jij deze serie hebt ervaren…

Wat vond je ervan?

Vond je ze nuttig?

Of vond je ze overbodig?

Heb je er iets aan gehad?

Heb je echt je bedrijf bij alle voor jou relevante sites aangemeld?

En dan de hamvraag: Zie je al resultaat?

Of heb je vooraf niet gekeken hoe je lokaal scoort?

Geef je reactie hieronder en help mij,  zodat ik jou de beste content kan geven waar jij iets aan hebt!

Schroom niet en geef je mening!

Alvast bedankt voor je reactie(s)!

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.