#002 : SEO, contentmarketing en updaten van je CMS

doorEduard

#002 : SEO, contentmarketing en updaten van je CMS

Hieronder vind je de transcriptie van de tweede aflevering van de ReputatieCoaching Podcast. In deze podcast vertel ik iets meer over mijzelf en mijn achtergrond, over reputatiecoaching en de relatie met SEO en leg ik uit wat RSS-feeds zijn en hoe je die gemakkelijk kunt lezen. En voor de rest deel ik ook nog wat nieuws met je.

ReputatieCoaching Podcast

Hallo allemaal en hartelijk welkom bij de tweede aflevering van de ReputatieCoaching Podcast. Mijn naam is Eduard de Boer –ook wel bekend als de ReputatieCoach– en ik ben de host voor vandaag!

De vorige podcast was de eerste podcast, waarin ik onder andere uitlegde wat een podcast is, wat je ermee kunt en hoe je ernaar kunt luisteren. Dus daar hoef ik niet verder meer op in te gaan, tenzij er nog vragen over komen.

Voor deze podcast heb ik een aantal onderwerpen gepland, waar ik iets over wil vertellen. Om te beginnen zal ik iets meer vertellen over mijn achtergrond en hoe ik ertoe ben gekomen om mij te gaan richten op ReputatieCoaching.

Vervolgens wil ik ook één en ander vertellen over reputatiecoaching, reputatiemanagement en het nut ervan. Ook ga ik in op de relatie tussen reputatiecoaching en zoekmachine optimalisatie, ook wel “SEO” genaamd. “SEO” staat voor Search Engine Optimisation.

En zoals ik vorige keer al had beloofd zou ik ook ingaan op RSS-feeds: wat zijn dat eigenlijk, wat kun je ermee en hoe kun je er je voordeel uit halen?

De onderwerpen van deze podcast op een rijtje:

Tenslotte, mocht het je zijn ontgaan: afgelopen week heb ik een zogenaamde screencast op de website gepost waarin ik uitleg en laat zien hoe belangrijk het is om te zorgen dat je overal goed staat vermeld met je bedrijfsnaam, vestigingsadres, postcode, plaats en telefoonnummer. In toekomstige artikelen zal ik aan de hand van meer screencasts je leren waar je op moet letten en wat je moet doen om een betere online reputatie op te bouwen.

Houd de komende week een oogje op de site voor nieuwe content, of abonneer je op de RSS-feed.

Voor nu wens ik je succes met het werken aan je reputatie, zodat je later je reputatie voor JOU kunt laten werken.

Doei!

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.