De ReputatieCoaching Podcast

De wekelijkse podcast waarin ik kennis en nieuws met je deel over contentmarketing, video marketing, evenals ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement, reviewstrategieën en andere interessante onderwerpen waar jij je voordeel mee kunt doen.

 

Website wordt gerenoveerd Website wordt gerenoveerd - Op dit moment ondergaat de site een totale renovatie qua design en indeling. Het kan zijn dat bepaalde functionaliteit niet helemaal naar behoren werkt. De planning is om binnen twee weken alles weer op orde te hebben. Excuses voor de overlast! Gerelateerde berichten Subdirectories of subdomeinen voor je website?
Website op Google Mijn Bedrijf Google introduceert 1-page miniwebsites voor bedrijven - De afgelopen weken doken er hier en daar op Internet al wat screenshots op van 1-page minisites op het domein .business.site, die Google mogelijk zou maken via Google Mijn Bedrijf. En nu is het dan zover: Google heeft deze nieuwe feature inmiddels wereldwijd uitgerold! Afgezien van het feit dat je een fraai ogende minisite hebt, […]
Trainingen “Winning Review Strategy” gaan van start! - Wil je beginnen met het verzamelen van reviews? Wil jij ook een betere reputatie uitstralen en meer omzet genereren? Schrijf je dan NU in!
ReputatieCoaching Podcast 167: Artikel in de MOZ top 10! Google Mijn Bedrijf vermeldingen optimaliseren en meer Google nieuws! Spreid je reviews! - Het is vandaag Hemelvaartsdag 2016 en ook nog eens Bevrijdingsdag. Heb jij nog bijzondere plannen? Ben je vandaag gaan dauwtrappen, of heb je je vanochtend vroeg nog eens een keertje omgedraaid, omdat je toch vrij was?
Ik heb vandaag in elk geval weer een aantal onderwerpen voor je geselecteerd, die ik graag met je wil delen. Zo begin ik met twee tips van de week. Waarom twee? Euh, nou ja, 1 vond ik te weinig en 3 wat teveel… Is dat een goed antwoord?
Gelijk een mooie binnenkomer: een artikel van mij heeft de Moz Top–10 gehaald! Als tweede onderwerp: ik heb een artikel gepubliceerd over het creëren van reviewsterren in de zoekresultaten, waar ook jij je voordeel mee kunt doen!
Het zal ook niet waar zijn: maar liefst vier topics over Google. Als eerste is sinds een paar dagen een beta van de Mobile Friendly Testing Tool online. Verder verwijdert Google de richt snippets bij pagina’s met prijzen van vliegtickets. Het derde Google topic gaat over Indoor Maps en de Olympische Spelen in Rio en het laatste Google topic gaat over de aangepaste richtlijnen voor de vermeldingen van lokale bedrijven.
Dan heb ik nog een nieuwtje over het gebruik van AdBlockers en ik sluit de podcast af met de vraag: “Waarom moet je niet alleen op bekende sites reviews verzamelen?”.
Nieuwe mobielvriendelijke test-tool van Google - De mobielvriendelijke testtool van Google is vernieuwd! Zie jij 'm al? Bekijk NU de video waarin ik je de tool kort laat zien!
ReputatieCoaching Podcast 166: Quickscan website cateringbedrijf, leuke mail van Google, aangemeld voor #LGSummit16(!) en wat updates - Vorige week heb ik een foutje gemaakt in het bericht over de foto's die ik heb gepost op Google Maps en dan met name ten aanzien van de statistieken. Dat zet ik vandaag eerst recht. Verder een kleine update over mijn gebruik van Amazon Cloud Drive.
Eerder deze week ontving ik een leuke mail van Google, die mij erg aangenaam veraste! Over Google gesproken: ik heb me vandaag ook aangemeld voor de Local Guides Summit 2016 in San Francisco.
Verder las ik een leuk artikel over hoe Amerikanen inmiddels artsen selecteren op basis van reviews.
En ja, het is zover: ik ga concrete diensten aanbieden!
Ik sluit de podcast van vandaag af met de analyse van de website van een cateringbedrijf in Apeldoorn en ik vertel je, waar ik zoal naar heb gekeken.
Zoekresultaten in andere kleur blauw? - Zojuist weer een andere kleur blauw gespot in de zoekresultaten. Is Google weer aan het experimenteren?
ReputatieCoaching Podcast 165: Vermijd NetwerkProfiel van DTG! Gehackte site, wat dan? Onbeperkte opslag bij Amazon en statistieken van foto’s op Google Maps - Eerder deze week was de site van mijn broer gehackt en was hij 924 blogposts kwijt. Dat was wel even schrikken! Ik vertel je zijn relaas. Laatst ontving ik de uitnodiging om mij aan te melden voor de Local Guides Summit in San Francisco in september dit jaar. Jalwa was jarenlang gratis, maar wordt nu […]
Google Calendar evenementen in de zoekresultaten! - Wil je de evenementen van een Google Calendar GRATIS in de zoekresultaten op Google vertoond krijgen? Lees dan dit artikel en bekijk de video!
ReputatieCoaching Podcast Podcast nu ook live op Google Play Music Podcast directory! - Het kostte wat moeite en ik moest er een paar kunstgrepen voor uithalen, maar nu staat de ReputatieCoaching Podcast in Google Play Music Podcasts directory!