Zet je bedrijf op Foursquare (Instructievideo)

doorEduard

Zet je bedrijf op Foursquare (Instructievideo)

Die pedicure in Roosendaal is wel populair. Laatst hebben we haar bedrijf al aangemeld op TomTom Places, Facebook Pages, Yelp etc. In bijgaande instructievideo laat ik zien hoe je een volgende waardevolle citation (bedrijfsvermelding) kunt krijgen en wel op Foursquare. Ook in deze video wordt de pedicure uit Roosendaal weer aangemeld.

Foursquare

Het komt in het kort neer op de volgende stappen:

  1. Surf naar https://www.foursquare.com/
  2. Klik op “Signup”
  3. Vul je gegevens in om je aan te melden
  4. Als je je gegevens hebt ingevuld klik je op “Join” om je te registreren
  5. Als je wilt kun je de stap voor het vinden van vrienden op Foursquare in eerste instantie overslaan (dat kan altijd later nog)
  6. Hetzelfde geldt voor het ontvangen van tips etc. Mijn advies is om dat gewoon over te slaan en door te gaan naar de homepage
  7. Dan zoek je bovenin het scherm naar de naam van het bedrijf dat je wilt toevoegen om je ervan te vergewissen dat het nog niet in Foursquare voorkomt
  8. Als het bedrijf niet te vinden is, klik je op de tekst “Add a new place to foursquare”
  9. Dan vul je de bedrijfsgegevens in en klik je op “Save”

Dan heb je de plaats toegevoegd aan Foursquare en kan je bedrijf dus op Foursquare worden gevonden. Hiermee heb je dus binnen een paar minuten weer een waardevolle citation (die belangrijk is voor lokale vindbaarheid) gecreƫerd. Een volgende stap is eventueel het claimen van je bedrijf op Foursquare. Dat moet je feitelijk doen, zowel na aanmelding (als je bedrijf nog niet voorkwam) en als je bedrijf al wel in Foursquare voorkomt. Dit leg ik een andere keer uit in een instructievideo.

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.