Zomerserie instructievideo’s voor betere lokale SEO groot succes!

doorEduard

Zomerserie instructievideo’s voor betere lokale SEO groot succes!

Met de instructievideo over het aanmelden van je bedrijf op “straatinfo.nl” van vanmorgen is er een einde gekomen aan de zomerserie van de instructievideo’s voor betere lokale SEO. Maar geen zorgen: er komen nog heus wel meer video’s, hoor!

Meld je bedrijf aanIk heb deze serie video’s dus voor mijn vakantie allemaal gemaakt en gereed gezet, zodat ze automatisch op de desbetreffende dagen online zouden komen. Het leek mij een leuk idee, om je een aantal kleinere (en een tweetal grote) directory sites te laten zien, die je absoluut helpen bij je lokale SEO, maar die tamelijk onbekend zijn.

Tjonge, ik had alleen niet voorzien dat ik zoveel reacties hierop zou krijgen. Ik heb inmiddels al een stuk of acht mailtjes en voicemails gehad met de vraag of ik nu stop met de instructievideo’s!

Het antwoord hierop is kort: “Nee hoor, absoluut niet!“. Er komen nog veel meer instructievideo’s, maar dan alleen niet zoveel in zo’n korte tijd.

Zo mooi kan contentmarketing nu voor je werken: terwijl ik op vakantie was, bleef WordPress je toch elke paar dagen nieuwe artikelen voorschotelen. Ik geef toe, het was wel een flinke hoeveelheid werk om alles vóór mijn vakantie klaar te zetten, maar ik vind het zelf het resultaat meer dan waard.

Lokale SEO: Lokaal zoeken en vinden

Voor de volledigheid geef ik je hieronder nog het overzicht van de gepubliceerde instructievideo’s in de afgelopen twee weken:

  1. Bedrijf aanmelden op vind-nu.nl
  2. Bedrijf aanmelden op internetsites.nl
  3. Bedrijf aanmelden op Opendi
  4. Bedrijf aanmelden op city-map.nl
  5. Bedrijf aanmelden op digicity.nl
  6. Bedrijf aanmelden op tuugo.nl
  7. Bedrijf aanmelden op straatinfo.nl

Ik hoop dat jij je voordeel hebt gedaan met al deze instructievideo’s en dat jij de komende tijd er ook weer een aantal citations of bedrijfsvermeldingen bij krijgt op de diverse directory sites.

Laat me hieronder of op de voicemail weten wat je ervan vond en of je vaker dit soort series wilt zien op de site.

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.