Groepstrainingen

In de ReputatieCoaching trainingsruimte in Apeldoorn organiseer ik groepstrainingen voor maximaal zes deelnemers. Door de groep klein te houden, kan elke deelnemer maximaal rendement er uithalen, door dat ik gerichte, relevante en persoonlijke hulp kan bieden aan iedereen.

Ik geef verschillende trainingen. De geplande data staan allemaal in de trainingsagenda. Daar vind je ook de link naar meer informatie over de trainingen en de manier om je in te schrijven.

Waarom geen online training?

Ik krijg dikwijls de vraag gesteld: “Iedereen verkoopt tegenwoordig online trainingen! Waarom geen online training?”. Een terechte vraag, want waarom laat ik je één of meerdere keren naar Apeldoorn komen?

De reden hiervoor is, dat ik vind dat er teveel online trainingen onbenut blijven, want mensen betalen voor de online training, krijgen de inloggegevens toegestuurd, kijken een beetje rond, gaan voortvarend met de eerste module aan de slag, waarna ze in veel gevallen afhaken, om welke redenen dan ook.

Ik wil dat mijn trainingen wèl rendement hebben, dat de deelnemers er ècht mee aan de slag gaan, concreet resultaat boeken en kunnen terugkijken op een waardevolle investering, in plaats van op een zinloze, onbenutte kostenpost! Ik bied natuurlijk wel online ondersteuning op de trainingen.

Uniek: Persoonlijke training!

Een groot deel van de inhoud van alle trainingen die ik geef, is redelijk statisch en wordt in elke training behandeld. Natuurlijk houd ik de trainingen actueel en pas ik ze aan, op basis van ontwikkelingen in de markt, de techniek en dergelijke!

Maar naast deze “vaste” inhoud stem ik de trainingen ook af op de individuele deelnemers. Daarom houd ik het aantal deelnemers beperkt.

Bovendien zit in sommige trainingen ook de mogelijkheid mij één of meerdere keren persoonlijk advies te vragen in een online overleg via Skype of een Google Hangout. De inhoud van die gesprekken neem ik ook weer op en alleen jij krijgt de opname ervan, zodat jij weer verder kunt!

En je krijgt nog meer! Want om het rendement te maximaliseren, ervoor te zorgen dat je de hele training kunt opletten zonder dat je aantekeningen hoeft te maken, neem ik de audio van mijn verhaal van elke sessie op. Die opnames krijg je binnen twee werkdagen na de training toegestuurd, tezamen met de presentaties, werkbladen en dergelijke.

Dit alles bij elkaar maakt deze trainingen ook meteen zo onderscheidend en waardevol!

Wat kosten de trainingen?

De kosten voor de trainingen variëren. En die variatie in prijs wordt mede bepaald door de duur van de verschillende trainingen en door de inhoud.

Waar worden de trainingen georganiseerd?

De trainingen worden georganiseerd in de ReputatieCoaching trainingsruimte, gevestigd op:

Ketelboetershoek 14
7328 JE Apeldoorn
(routebeschrijving)

Er is voldoende GRATIS parkeerruimte in de buurt.

Loop hieronder alvast virtueel door de trainingsruimte:

 

Wat als ik een keer niet kan komen?

Als je door omstandigheden niet kunt komen, heb je twee mogelijkheden:

  1. Je ontvangt de geluidsopname van de training, tezamen met de presentatie(s) en eventueel ander uitgereikt materiaal, waarna je hiermee aan de slag kunt. En je maakt gebruik van het persoonlijk onderhoud om onduidelijkheden uitgelegd / toegelicht te krijgen.
  2. Je komt later op een andere dag/avond, als hetzelfde onderdeel nogmaals wordt behandeld.

Kan ik een geboekte training annuleren?

Ja hoor, dat kan. Als je de tijdig annuleert, krijg je het betaalde bedrag gerestitueerd.

Hoe zit het met de catering?

Nog iets waar mijn trainingen in uitblinken: goede catering! Alleen daarvoor zou je al komen! Nou, dat is iets overdreven, maar ik zorg ervoor dat je inwendige mens niets tekort komt!

Waar vind ik meer informatie?

Je kunt meer informatie over de verschillende trainingen terugvinden op de trainingsagenda.

Heb je nog specifieke vragen? Stel die dan via het contactformulier. Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.