Eenmalig consult

Je ziet het maar al te vaak: een ondernemer heeft een bepaald probleem of een verzameling problemen en gaat eindeloos op online onderzoek, waarbij het moeilijk is het kaf van het koren te scheiden met het risico dat het meer kwaad dan goed doet…

Wat is er dan mooier dan dat je in een online overleg al je vragen kunt stellen en meteen antwoorden krijgt die hout snijden? En dat je jouw online problemen kunt voorleggen en we ze één voor één tackelen en je realistische en haalbare oplossingen krijgt aangedragen?

Waar kan ik je zoal mee helpen?

Ik kijk natuurlijk stukken verder dan alleen naar je website en de sociale media, waar je wellicht e.e.a. op post. Door mij in te schakelen kun je antwoorden krijgen op vragen, zoals:

  • “Hoezo scoort mijn concurrent hoger dan ik in de lokale resultaten?”
  • “Wat voor soort content moet ik nu gaan produceren?”
  • “Hoe krijg ik mijn video’s hoog in de zoekresultaten?”
  • “Ik wil webinars organiseren… Wat moet ik nu doen en wat kan ik ermee?”
  • “Moet ik nu wel of niet iets met Facebook doen?”
  • “Ik ga over op een nieuwe site, maar hoe zorg ik er nu voor dat ik blijf scoren?”
  • “Ik ga over op een nieuwe site, wat kan ik nu doen om hoger te scoren?”
  • “Hoe krijg ik meer klanten?”
  • “Hoe verwerf ik meer reviews?”
  • et cetera… et cetera…

En zo gaat de lijst maar door!!!

Ik stuur je ter voorbereiding van ons gesprek een vragenlijst, waarin ik je het hemd van het lijf vraag. Maar dat helpt mij om jou en jouw business beter te doorgronden. En met die kennis op zak kan ik je meer en beter advies geven, waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Meld je problemen, vragen en alles waar je online mee worstelt en ik ga je in het consult ermee helpen. Vergeet niet: je krijgt na afloop de audio-opname van ons gesprek, zodat je maximaal kunt profiteren van de beschikbare tijd die je met me hebt. Zo hoef je dus geen aantekeningen te maken, want je kunt naderhand zo vaak opnieuw beluisteren, als je wilt.

Wat kost het?

Het eenmalig consult kost € 250,- (excl. BTW). Dat is inclusief al mijn voorbereiding en onderzoek vooraf.

Als je het zat bent om het allemaal zelf online uit te zoeken en proberen feiten van mythen te scheiden, en je wilt nu echt resultaat behalen, boek dan een uur consultancy en we plannen een tijdstip.

Bestel het eenmalig consult via het contactformulier. Je ontvangt dan een BTW-factuur per mail. Na betaling van de factuur stuur ik je een vragenlijst en plannen we het consult. 

“Geen kans, geld terug”-garantie

P.S. Ik beloof je geen gouden bergen en ik verkoop geen fata morgana’s. Dus als ik ook maar enigszins de idee heb dat ik je niet de hulp kan bieden die ik normaliter bied, dan neem ik de opdracht niet aan en stort ik je het volledige bedrag terug.