Diensten

Als je enigszins hebt rondgeneusd op de site, één of meer podcasts hebt beluisterd en wat instructievideo’s hebt bekeken, dan is het je wel duidelijk dat ik op een aantal punten iets voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Ik bied daarom verschillende vormen van dienstverlening / training / coaching. Laat ik ze stuk voor stuk langslopen:

  • Eenmalig consult – Hierbij plannen we een uur of langer, waarin ik antwoorden geef op je meest prangende vragen en oplossingen aandraag voor je problemen. Dit doen we in een Skype gesprek of een Google Hangout. Ik neem de audio van ons gesprek op en die krijg je naderhand toegestuurd.
  • ReputatieCoaching UNLIMITED – Bij ReputatieCoaching UNLIMITED heb je vrijwel ongelimiteerde toegang tot mij voor al je vragen over SEO, contentmarketing, podcasting, WordPress, online marketing etc… Ik houd niets achter en vertel je alles wat ik weet om jou verder te helpen.
  • ReputatieScan – Hierbij licht ik je online zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie helemaal door en krijg je van mij een uitgebreid rapport waarin ik je alle verbeterpunten en benodigde acties in begrijpelijke taal uitleg. Ik licht de bevindingen bovendien toe in een online Skype gesprek of een Google Hangout. Ook hiervan neem ik de audio op, die je naderhand krijgt toegestuurd.
  • GroepstrainingenGroepstrainingen vinden plaats in de ReputatieCoaching trainingsruimte in Apeldoorn. De onderwerpen en data worden ruim van tevoren vermeld. De trainingen wordt per keer volledig afgestemd op de deelnemers en hun achtergrond.
  • In-company training – Dit is een reputatietraining, die na overleg volledig wordt afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever, haar processen, procedures en standaarden. Het trainingsmateriaal wordt desgewenst opgemaakt in de huisstijl van de opdrachtgever.