Bedrijf aanmelden op YelloYello (Instructievideo)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op YelloYello (Instructievideo)

Deze week had ik iets meer tijd beschikbaar en dus heb ik nog een instructievideo gemaakt. Vandaag laat ik zien hoe je jouw bedrijfsvermelding toevoegt op YelloYello.nl.

YelloYello.nlHet toevoegen van je bedrijfsgegevens hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Ook deze video duurt slechts 02:23. Het daadwerkelijke uploaden van de foto’s heb ik eruit geknipt, dus in werkelijkheid kan het zijn dat je iets meer tijd kwijt bent.

Wat helpt voor het snel, efficiƫnt en bovenal correct invullen van alle bedrijfsgegevens, is een spreadsheet waar je alle gegevens in hebt staan. Als je het spreadsheet open hebt, terwijl je je bedrijf aanmeldt, hoef je alleen maar CTRL-C en CTRL-V te gebruiken. Dat scheelt een hoop tijd.

Volg de instructies van onderstaande video en binnen no-time staat jouw bedrijf ook op YelloYello te prijken. Op YelloYello.nl kun je bovendien reviews van klanten en opdrachtgevers verzamelen. Ik raad je ten zeerste aan om je reviews niet alleen op Yelp of alleen op Google+ te verzamelen. Stel dat er ooit een site uit de lucht gaat, dan ben je alles kwijt. Dus spreid je reviews!

Het is alleen wel jammer, dat YelloYello geen rich snippets gebruikt om je review score aan de hand van sterretjes in de zoekresultaten te vertonen.

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.