Bedrijf aanmelden op yelloho.nl (SCS video #4)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op yelloho.nl (SCS video #4)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Vandaag is het weer tijd voor een site, waar werkelijk elke ondernemer zich kan aanmelden en waar een vermelding van jouw bedrijf echt niet mag ontbreken! De site van vandaag is: www.yelloho.nl.

Als je naar yelloho.nl surft en je scrollt naar beneden, dan zie je een paar landen vermeld staan, waar de site ook operationeel is. Maar als je doorklikt, dan kun je zien dat het werkelijk in vrijwel alle landen in de wereld vertegenwoordigd is! Dus dat maakt het een site (of in dit geval een netwerk van sites), waar je je zo snel mogelijk moet aanmelden als ondernemer.

Om je een idee te geven van wat er in yelloho.nl over Nederlandse bedrijven is te vinden heb ik wat statistieken van hun site gekopieerd:

  • 930,549 Companies
  • 708,226 Phones
  • 18,875 Faxes
  • 39,831 Emails
  • 148,048 Websites
  • 87 Products
  • 36 Reviews

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op www.yelloho.nl hieronder:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=WVhuUvmCWeU
 

Tijdens het maken van deze instructievideo en het schrijven van dit artikel kreeg ik de indruk dat je op yelloho.nl ook reviews kunt verzamelen. In de statistieken hierboven zie je namelijk staan: 36 reviews. Toen ik ging zoeken op de zoekterm:

site:yelloho.nl reviews

kreeg ik het volgende te zien:

Reviews op yelloho.nlDus het kan ook voor jou mogelijk interessant zijn om een paar recensies op yelloho.nl te verzamelen, voornamelijk afhankelijk van het feit of jouw bedrijfsvermelding op yelloho.nl wordt vertoond, als wordt gezocht op je bedrijfsnaam of bij andere zoekpogingen.

 

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.