Bedrijf aanmelden op vind-nu.nl (Instructievideo)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op vind-nu.nl (Instructievideo)

De komende twee weken help ik je met het geven van een flinke boost aan de lokale presence van je bedrijf. Ik ga een zevental nieuwe instructievideo’s posten, die je kunt volgen om zo ook je eigen bedrijf beter op de lokale kaart te zetten. De site waar ik vandaag deze serie mee begin, is www.vind-nu.nl.

Meld je bedrijf aanVind-Nu is een directory site die je ook weer helpt met het hogerop komen in de lokale zoekresultaten. De site is nogal minimalistisch. Het kost je dan ook niet veel tijd om je bedrijf aan te melden.

Eerder heb ik er wel eens een bedrijf aangemeld en dat stond heel snel online, maar bij een paar andere bedrijven duurde het erg lang tot het bedrijf live op de site te vinden was. En het bedrijf dat ik in onderstaande video toevoeg, moet nog steeds online komen. Maar ja, dat is een goede maand geleden dus misschien leg ik de lat te hoog voor wat betreft de verwerkingssnelheid.

Hoedanook, wellicht gaat jouw aanmelding op vind-nu.nl sneller. Voor meer informatie, verwijs ik je naar onderstaande instructievideo.

 Tip: controleer op elke (directory)site eerst altijd of je bedrijf misschien al vermeld staat.
Zo voorkom je dubbele (en mogelijk inconsistente) bedrijfsvermeldingen!

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.