Bedrijf aanmelden op tuugo.nl (Instructievideo)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op tuugo.nl (Instructievideo)

Morgen komen we weer thuis van vakantie, als alles goed gaat. We kijken er alweer naar uit om al onze dieren weer te zien en te knuffelen. Die waren tijdens onze afwezigheid gelukkig in de goede handen van onze vaste huis- en dierenoppas, Jeroen.

Meld je bedrijf aanDe zomerserie van de korte instructievideo’s waarin ik laat zien hoe je je bedrijf op diverse toonaangevende lokale directory sites kunt aanmelden, is bijna weer ten einde. De instructievideo van  vandaag is de zesde, oftewel de op één na laatste. Overmorgen krijg je video nummer 7 uit de zomerserie.

Je herkent alle voorgaande zomer-instructievideo’s ook meteen aan de oranje ster met de tekst “Aanmelden!”. Ik hoop dat die ster jou ook in de afgelopen vijf artikelen heeft gestimuleerd om je bedrijf aan te melden op de desbetreffende directorysite van die dag.

De vorige video’s duurden gemiddeld zo’n anderhalve minuut en dat was dan vaak al inclusief de intro. Welnu, de aanmelding van vandaag kost je wat meer tijd. Je gaat jouw site nu namelijk aanmelden op Tuugo.nl.

Tuugo is evenals Opendi, die ik een paar dagen geleden behandelde, een grote, internationale site. Tuugo is zelfs in nog meer landen vertegenwoordigd. Wat ik zo snel telde op de site, hebben ze bedrijfsgegevens uit maar liefst 49 landen!

Bij het invoeren van je bedrijfsgegevens word je ook begeleid. De site vertelt precies wat je als volgende stap moet doen en laat je aan de hand van een percentage zien, hoe ver je bent. Je doel moet natuurlijk 100% zijn, want je neemt met minder geen genoegen!

Ga er even voor zitten, zoek je geotagged bedrijfsfoto’s op (want die moet je ook uploaden) en ga aan de slag. De video duurt 3:24, maar ik heb sommige saaie delen iets versneld. Ik denk dat jij het toch wel binnen zo’n 6-7 minuten moet kunnen redden. Succes!

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.