Bedrijf aanmelden op trefplaats.nl (SCS Video #13)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op trefplaats.nl (SCS Video #13)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Het is goed om citations te verdelen over diverse (en veel) sites, want het algemene adagium ten aanzien van citations is: “Hoe meer, hoe beter”.

Wanneer je gaat zoeken naar sites waar je je bedrijf kunt aanmelden, kom je ook “trefplaats.nl” tegen. Dat is de site die ik je vandaag presenteer.

Ik moet eerst even iets rechtzetten, om misverstanden te voorkomen. In het artikel over het aanmelden van je fotobusiness bij fotograaf-info.nl schreef ik gisteren:

Je ziet dat ik citations dus verdeel over alle mogelijke sites die ik maar kan vinden.

Dit verdient wat toelichting. Het is dus absoluut niet de bedoeling dat je jouw bedrijf ook aanmeldt in directorysites die totaal niets met jouw expertise te maken hebben. Zo moet je bijvoorbeeld als letselschadeadvocaat je site dus niet aanmelden op een site, specifiek voor hoveniers! Hiermee vervuil je de site voor hoveniers en omdat Google dit hoogstwaarschijnlijk ook beaamt, verlaag je mogelijk je rankings in de lokale zoekresultaten, omdat het voor Google niet meer helder is, wat je nu praktiseert.

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op trefplaats.nl hieronder:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yl9mkPvQwS4

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.