Bedrijf aanmelden op telefoonnummer.nl (SCS Video #21)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op telefoonnummer.nl (SCS Video #21)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Qua kleurstelling lijkt de site telefoonnummer.nl op de KPN: wit met groen. Verder stelt het je in staat telefoonnummers van bedrijven te zoeken op naam en ook kun je omgekeerd zoeken, dus een bedrijf bij een telefoonnummer zoeken.

De site is netjes en overzichtelijk qua opzet. Telefoonnummer.nl is volgens haar eigen zeggen één van de grootste websites van Nederland waar je telefoonnummers van bedrijven kunt zoeken en vinden.

Met ruim 3 miljoen telefoonnummers biedt het een platform waar zij vraag en aanbod bij elkaar brengt. Verder biedt telefooonnummer.nl oplossingen voor ondernemers door online beter vindbaar te zijn en een platform te bieden voor potentiële klanten.

De missie van de site is:

… bezoekers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van telefoonnummers en NAW gegevens. Dit doen we door continue onze diensten up-to-date te houden en door te ontwikkelen. Wij luisteren graag naar onze gebruikers om een zo goed mogelijk online gebruikerservaring aan te bieden.

Al die verhalen zijn mooi en prima, maar jij wilt gewoon één ding: er weer een citation voor je bedrijf maken! Pak dan nu je kans en spendeer de komende twee minuten aan het maken van een nieuwe citation. Bekijk onderstaande instructievideo om te zien hoe je je bedrijf aanmeldt op “telefoonnummer.nl“.

Oh, vergeet natuurlijk niet om eerst te controleren of je bedrijf mogelijk al vermeld staat!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=32z_VsmWgWk

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.