Bedrijf aanmelden op telefoongids-nl.nl (SCS Video #20)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op telefoongids-nl.nl (SCS Video #20)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!En dan heb ik nu alweer de laatste instructievideo voor deze week. Maar wees gerust: volgende week komen er nog eens 5 instructievideo’s live! Dus je kunt nog even doorgaan met het creëren van citations. Als het goed is, moet het eigenlijk een doorlopende actie van je zijn, om citations te creëren. Zo heb ik vandaag de site telefoongids-nl.nl voor je.

Citations maken of verkrijgen is niet een eenmalige actie, waarbij je gedurende een paar dagen of een paar weken hard aan de slag gaat en dan ermee stopt. Ik wil je met al mijn instructievideo’s ook laten zien dat je hier continu mee bezig zou moeten zijn, met het verwerven van bedrijfsvermeldingen.

Dat hoeft natuurlijk niet elke dag, maar begin er eens mee om een maandelijks terugkerende taak in je kalender te zetten, waarbij je gedurende slechts één uur zowel op zoek gaat naar nieuwe bestemmingen voor je bedrijfsvermelding, alsmede daadwerkelijk citations creëert! En als je het helemaal handig aanpakt, maak je een document of spreadsheet, waar je bestemmingen die je vóór je maandelijkse “citationprofielverbetering” (mooi woord voor Scrabble!) in vastlegt, zodat je nog meer rendement van je acties hebt, als je daadwerkelijk aan de slag gaat!

Elke maand één uur, dat moet toch kunnen? Ik denk het wel! Doe hetzelfde als ik: stel Google Alerts in op zoektermen als “bedrijf aanmelden”, “bedrijf registreren” en dergelijke. Laat die automatisch binnenkomen in een bepaalde folder in je mailprogramma en ga in die folder zitten grasduinen, tijdens je maandelijkse “citations-uurtje”. Dan krijg je al snel elke maand er zo’n twee tot drie vermeldingen bij, schat ik in.

Maar goed, ik help je (inclusief vandaag) aan nog zes kansen voor citations. De vraag is alleen of je die kansen pakt… Dat heb je zelf –letterlijk– in de hand!

Bekijk de video van vandaag over het aanmelden van je bedrijf op telefoongids-nl.nl hieronder:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=0VMrvw-1yIM

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.