Bedrijf aanmelden op nederlandinbedrijf.nl (SCS Video #15)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op nederlandinbedrijf.nl (SCS Video #15)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Vandaag krijg je van mij alweer de vijftiende video uit de Summer Citations Sequence. Ik hoop je met deze serie aan te zetten tot het creëren van meer citations voor je bedrijf, zeker nu de lokale resultaten echt anders lijken te gaan worden! Daarover vandaag meer in een ander artikel.

Zie dit ook als een stimulans om zelf af en toe op zoek te gaan naar sites waar je de vermelding van jouw bedrijf kunt plaatsen. De instructievideo van vandaag laat je zien hoe je je bedrijf aanmeldt op nederlandinbedrijf.nl.

Zoek bijvoorbeeld op Google eens op bedrijfsnaam, adres en/of telefoonnummer van je concurrenten en klik een paar pagina’s met zoekresultaten door om te zien wat je tegenkomt.

Doe diezelfde zoekpogingen op Bing en op DuckDuckGo om te zien wat er naar boven komt. Ik weet zeker dat als je dit elke maand één tot twee uur doet, je telkens weer nieuwe bestemmingen vindt! Doet het, want anders doen je concurrenten het mogelijk wel!

Een mooie site waar je wederom gratis een bedrijfsvermelding kunt plaatsen, is nederlandinbedrijf.nl. Daar kun je bovendien gratis vacatures plaatsen, gratis nieuws plaatsen, gratis producten plaatsen en gratis diensten plaatsen.

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op nederlandinbedrijf.nl hieronder en meld je meteen aan:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=G33PD1yqng4

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.