Bedrijf aanmelden op fotografie.nu (SCS Video #10)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op fotografie.nu (SCS Video #10)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!En al doende komen we dan weer bij de laatste video van week twee uit de Summer Citations Sequence, ofwel: “SCS video #10”. De video van vandaag is wederom bestemd voor fotografen. Het is: fotografie.nu.

Gelukkig voor de positie van andere bedrijven in de lokale zoekresultaten, gaan we nog drie weken door met instructievideo’s!

Want citations helpen echt bij het hogerop komen van je bedrijfsvermelding in de lokale zoekresultaten op zowel Google, als Bing. Iedereen focust zich echter voornamelijk op Google, omdat dat verreweg de grootste en meestgebruikte zoekmachine is.

Voor veel ondernemers, dienstverleners en zorgverleners zijn er aparte “branchespecifieke” sites, waar ze zich kunnen aanmelden. En mijn opvatting is, dat je je juist op dat soort sites moet aanmelden! Reden is, dat juist dit soort sites je kunnen helpen met het hogerop komen bij het zoeken op basis van je categorie of type bedrijf.

Mijn achtergrond ligt deels in de fotografie, zoals je weet. Daarom ben ik natuurlijk ook altijd bijzonder geïnteresseerd in sites, specifiek voor fotografen. Zo is de site van vandaag ook weer bestemd voor fotografen. Maandag ontvang je een video van me, die bestemd is voor alle ondernemers.

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op fotografie.nu –dé fotografievergelijkingssite voor Nederland en Vlaanderen– hieronder:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=OvF3BRGOoXU

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.