Bedrijf aanmelden op fotograaf-info.nl (SCS Video #12)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op fotograaf-info.nl (SCS Video #12)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Het is weer dinsdag en dat betekent dat ik vandaag weer de spreekwoordelijke “focus” leg op een site, specifiek voor fotografen.

Om nog meer beeldende taal te gebruiken: vandaag staat “fotograaf-info.nl” in de spotlights!

Zo gaf ik je gisteren een site die zijn waarde voor een groot deel ontleent aan de leeftijd. En de site van vandaag is weer een branchespecifieke directorysite: een site specifiek voor fotografen. Je ziet dat ik citations dus verdeel over alle mogelijke sites die ik maar kan vinden.

Wist je overigens dat er voor ontzettend veel beroepsgroepen- of branchespecifieke directorysites zijn? Ik heb je al eens verteld over hoe ik Google Alerts gebruik om op de hoogte te blijven van sites waar je je bedrijf kunt aanmelden. Daar zie ik bijna dagelijks nieuwe sites verschijnen, zoals bijvoorbeeld:

Als je eens goed gaat zoeken, dan vind je dikwijls diverse van dit soort sites voor jouw beroepsgroep of jouw specialisatie.

Omdat mijn achtergrond in de fotografie ligt en ik een tijdje geleden de training “Internetmarketing voor fotografen” heb gegeven, richt ik me veelal op sites voor fotografen. Maar morgen en de rest van de week krijg je weer sites van me die voor zo goed als elke ondernemer nuttig zijn…

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op fotograaf-info.nl hieronder:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QioQOJMmKQs

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.