Bedrijf aanmelden op epointer.nl (SCS Video #18)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op epointer.nl (SCS Video #18)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Gisteren had ik een instructievideo die specifiek voor fotografen bestemd was, dus is het vandaag weer tijd voor een site waar alle andere ondernemers of zorgverleners iets aan hebben. De site van vandaag is epointer.nl.

De slogan van de site is: “E-pointer maakt onzichtbare ondernemers zichtbaar”. Nu vind ik dat  ietwat een overstatement, want zo bijster vaak kom je E-pointer niet tegen in organische zoekresultaten, als je lokaal zoekt. Echter, de site staat wel bovenaan de eerste pagina op Google, als je zoekt op de zoekterm “bedrijf aanmelden”, dus zo heb ‘ik ‘m dan ook gevonden.

De nieuwsvoorziening op de site werkt niet, want ze publiceren blijkbaar via de RSS-feed van NU Zakelijk en dat lijkt niet te werken, gezien de foutmelding die verschijnt. Beetje slordig. Het kan een tijdelijk probleem zijn; ik heb niet gezien of dit al lang zo is, maar het wekt de indruk dat de site niet echt onderhouden wordt…

Laat je verder ook niet misleiden door de sterrenbeoordeling op de site, want die staat namelijk alleen maar op de site zelf. E-pointer gebruikt dus geen Schema-opmaak om de sterren ook in de zoekresultaten te vertonen. Tuurlijk mag je reviews gaan verzamelen op E-pointer, maar er zijn echt betere sites!

Echter, mijn doel van deze serie instructievideo’s is het creëren van citations op diverse sites en daarvoor is epointer.nl prima geschikt. Bekijk onderstaande video en meld je zo snel mogelijk aan:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=kti1aedHO5A

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.