Bedrijf aanmelden op digicity.nl (Instructievideo)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op digicity.nl (Instructievideo)

En we zijn al weer bij de vijfde instructievideo aangeland uit de zomerserie van video’s, waarmee jij jezelf meer en beter kunt onderscheiden van je concurrenten. Want als de bedrijfsvermelding van jouw bedrijf op de juiste (en op de meeste) sites staat, dan is de kans groot dat je ook boven je concurrenten scoort in de lokale zoekresultaten.

Meld je bedrijf aanIn deze instructievideo laat ik je zien hoe je je bedrijf toevoegt op digicity.nl. Op digicity.nl zijn er aparte subdomeinen voor elke stad en elk dorp, waarvoor bedrijven zijn opgenomen. En de branches zijn in de URL verwerkt, door middel van een directorynaam. Zo staan tandartsen in Apeldoorn bijvoorbeeld vermeld op de pagina met de volgende URL:

http://apeldoorn.digicity.nl/Tandartsen

Wat ook het leuke is, is dat je bedrijf niet alleen op de pagina voor je eigen plaats wordt vermeld, maar ook op pagina’s van omringende plaatsen. Zo worden tandartsen uit Apeldoorn dus niet alleen vertoond op de pagina van Apeldoorn, maar ook op die van Twello en Vaassen. Dus dat levert je gratis en voor niets een paar extra vermeldingen op.

Volg de instructies in onderstaande video op, om ook jouw bedrijf gratis in te schrijven op www.digicity.nl (controleer eerst weer even, of jouw bedrijf misschien al vermeld staat!).

 

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.