Bedrijf aanmelden op bedrijvenbord.nl (SCS Video #9)

doorEduard

Bedrijf aanmelden op bedrijvenbord.nl (SCS Video #9)

Summer Citations Sequence: 25 instructievideos!Ik hoop dat je lekker bezig bent met citations te maken voor je lokale bedrijf. Zo ja, maak je borst dan maar nat! Want we zijn nog niet eens op de helft van alle instructievideo’s. Zo is de video van vandaag over het aanmelden van je bedrijf op “bedrijvenbord.nl“.

Let wel: volgens Google mag je alleen een Google Mijn Bedrijf vermelding met adres hebben, als je een fysiek pand met een eigen adres en telefoonnummer hebt, waar ook klanten, gasten of patiënten naartoe komen. Als je alleen een webshop hebt, kun je dat interpreteren alsof je geen Mijn Bedrijf vermelding mag of kunt hebben.

Gelukkig is dat wel toegestaan. Want Google stelt je ook in de gelegenheid je bedrijf te markeren als een zogenaamde “Service Area Business”.

Een “Service Area Business” biedt producten of diensten aan in een bepaalde straal om het adres. In de lokale vermeldingen komt dan je adres niet te staan, maar zie je een cirkel rond je adres, waar je business doet.

Maar wat je ook doet om in de lokale zoekresultaten te gaan komen: ga nooit gebruik maken van fake adressen of postbussen en dergelijke!

Binnenkort zal ik je hier iets meer over vertellen.

Bekijk de video over het aanmelden van je bedrijf op bedrijvenbord.nl hieronder:


Video: https://www.youtube.com/watch?v=HhP411IUa4c

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.

    1 reactie tot nu toe

    RomanoGeplaatst op9:31 am - jul 31, 2015

    Handige tutorial. Kijk uit naar volgende edities. Fijn dat je praktische content deelt over het verbeteren van lokale vindbaarheid, dat ontbreekt vaak.

    Reacties zijn gesloten.