160: 1e podcast van 2016 live! Podcasts worden populair! Wugly en Tsu in de schijnwerpers, Facebook goes Local en ik ben geciteerd in USA Today!

doorEduard

160: 1e podcast van 2016 live! Podcasts worden populair! Wugly en Tsu in de schijnwerpers, Facebook goes Local en ik ben geciteerd in USA Today!

ReputatieCoaching PodcastHet is een ietwat laat, dat weet ik. Maar alsnog de beste wensen voor 2016! Ik wens je toe dat al je dromen dit jaar mogen uitkomen!

De afgelopen paar weken is er geen podcast uitgekomen. Ik had dat beter vooraf kunnen melden, want ik kreeg vanuit verschillende hoeken de vraag of alles wel goed is… Iedereen dank voor de bezorgdheid! Alles is prima! Ik ben de feestdagen goed doorgekomen en ik hoop jij ook. Waarom ik tijdelijk geen podcast heb uitgebracht hoor je zo.

Dit jaar breng ik je ook weer nieuws, tips, interviews voor het verder verbeteren van je online vindbaarheid, zichtbaarheid en reputatie om je business verder uit te breiden en te vergroten.

Over interviews gesproken: ik heb als voornemen meer mensen te gaan interviewen. Ik heb een hele lijst met namen samengesteld van mensen vanuit verschillende disciplines, die ik graag een keertje in de show wil hebben. Die krijgen binnenkort een mail van me met het verzoek of ze mee willen werken.

De onderwerpen voor vandaag… Podcasts worden zo populair dat zelfs de Volkskrant er maar liefst twee pagina’s aan wijdt. Ik vertel je over Wugly, want ik acht de kans groot dat je daar nog nooit van hebt gehoord en ik stel misbruik van bedrijven die luchtballonnen exploiteren aan de kaak. Ik had recent weer een leuke reactie op één van mijn instructievideo’s en ik heb het na 6 maanden voor elkaar gekregen dat een negatieve review van 1 ster is verwijderd. Bob Biezen stelde me een vraag over FBG, Facebook goes local en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik zal m’n best doen deze eerste podcast van 2016 niet meteen extreem lang te maken.

Onderwerpen

 • Tijdelijk even een paar weken geen podcast uitgebracht
 • Einde gratis consult inboeken op de site
 • Zelfs volgens de Volkskrant worden podcasts nu ècht populair!
 • Ken je Wugly? Nee? Leer nu Wugly kennen!
 • Luchtballonnen misbruik van lokale vermeldingen ontmaskerd
 • Tsu.co
 • Weer een leuke reactie op een instructievideo, dit keer een boze fotograaf die zijn vermelding verwijderd wil hebben.
 • Negatieve review na 6 maanden verwijderd
 • Vraag Bob van Biezen over FBG
 • Facebook goes Local (en gaat de concurrentie met Yelp en Google Mijn Bedrijf aan?)
 • Hoe weet je dat mensen je content “goed” vinden?
 • Geciteerd in USA Today!

Instructievideo over bedrijf aanmelden op fotoshoottarieven.nl:

 

Links naar content elders op Internet die in deze podcast aan bod komt:

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.

1 reactie tot nu toe

Bob van BiezenGeplaatst op10:42 am - jan 28, 2016

Bedankt Eduard, met jouw tip is het gelukt!

Reacties zijn gesloten.