112: Presentatie bij CoffeePitch Apeldoorn “Verbeter je online zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie voor meer omzet”

doorEduard

112: Presentatie bij CoffeePitch Apeldoorn “Verbeter je online zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie voor meer omzet”

ReputatieCoaching PodcastAfgelopen vrijdag gaf ik bij CoffeePitch Apeldoorn een inleidende presentatie over het verbeteren van je online zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie om daarmee je omzet te vergroten.

En ik heb besloten dat ik deze podcast het eens iets anders doe dan anders. Ik geef je de volledige audioversie van die presentatie en laat alle nieuwtjes een weekje wachten. Dat kan best, want de wereld draait tenslotte heus wel door, als ik die nieuwtjes niet nu meteen met je deel.

Ter intro even kort over de ReputatieCoaching Podcast. Ik ben Eduard de Boer, ReputatieCoach. Dit is dé podcast die jou helpt bij het verbeteren van je zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie om daarmee je omzet te vergroten.

Deze aflevering van de podcast kun je vinden op www.reputatiecoaching.nl/112. Daar vind je dit keer dus alleen de audioversie van mijn presentatie van afgelopen vrijdag. De transcriptie van mijn presentatie heb ik niet gemaakt… Mogelijk maak ik die nog eens in de toekomst, maar dit keer raad ik je aan om dus toch echt eens te luisteren.

Over luisteren gesproken… Je kunt de podcast beluisteren in iTunes, op Stitcher en ook op TuneIn Radio. Als de onderwerpen waarover ik het heb je interesseren, abonneer je dan bij één van die diensten op de wekelijkse podcast! Zoek op trefwoord “reputatie” en je vind de podcast meteen, ook in de “Podcasts”-app op de iPhone, of in de “Stitcher”- of “TuneIn Radio”-app!

Dan nu meteen door naar de presentatie die ik vorige week vrijdag gaf bij CoffeePitch Apeldoorn. Even voor jouw informatie en planning: de presentatie duurt 26 minuten en een paar seconden.

Ik hoop dat je wat hebt opgestoken van deze presentatie. Naderhand kreeg ik van de luisteraars in elk geval veel positieve feedback, want voor vrijwel alle aanwezigen waren de onderwerpen die ik aansneed nog relatief onbekend terrein.

Als je de podcast leuk vindt en je wilt nog meer op de hoogte blijven, volg me dan ook op Twitter, via @reputatiecoach1.

Heb je inderdaad wat aan alle informatie die ik met je deel, help mij dan met het verder verbeteren en promoten van deze podcast. Surf daarvoor naar iTunes of Stitcher, geef de podcast een sterrenbeoordeling en laat ook je reactie achter. Door de podcast te beoordelen op iTunes en/of Stitcher breng je de podcast onder de aandacht van een breder publiek.

Je kunt me verder helpen, door de podcast aan te bevelen bij vrienden of collega’s, waarvan je denkt dat ze er hun voordeel mee kunnen doen, of door ’m te delen op Twitter, like’n en delen op Facebook of een “+1” te geven op Google+.

En vergeet niet: ik ben hier om je te helpen! Als je een vraag of een probleem hebt met betrekking tot je online reputatie of de vindbaarheid van je website, kun je een mailtje sturen naar podcast@reputatiecoaching.nl.

Als je dat te lastig vindt, of als je de podcast beluistert terwijl je in de auto zit en je hebt acuut een vraag, spreek dan een boodschap in op de ReputatieCoaching Hotline, op nummer: 084 – 883 15 56. Mogelijk behandel ik je vraag of probleem dan in een artikel of in de podcast.

En je kunt ook rechtstreeks op de website een voicemail achterlaten, door op de tab aan de rechterkant van elke pagina te klikken, en je bericht in te spreken. Dit was ReputatieCoaching Podcast aflevering 112 en ik ben Eduard de Boer.

Ik wens je de komende week weer succes met het werken aan je reputatie, zodat je meteen je reputatie voor jou kunt laten werken!

Tot volgende week!

Doei!

Links naar content die in deze podcast aan bod komt:

 

Over de auteur

Eduard editor

Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijver, blogger, fotograaf en lokale SEO-specialist.