#SMC055: Herman Couwenbergh (@hermaniak) over “Veel Twitter, tools, strategie en voorbeelden”

#SMC055: Social Media Club ApeldoornOp 22 juni 2015 was ik dit keer niet in het vaste, vertrouwde ACEC-gebouw in Apeldoorn voor mijn maandelijkse #SMC055-avond, maar in de oude Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg. De avond werd georganiseerd bij brouwerij “de Vlijt”. Gastspreker voor vanavond was Herman Couwenbergh (@Hermaniak), die een presentatie gaf met als titel: “Veel Twitter, tools, strategie en voorbeelden”.

Vorige keer toen Herman kwam presenteren kon ik er helaas niet bij zijn. Maar in een ADHD-versnelling gaf Herman vandaag in elk geval voor mij een grote hoeveelheid waardevolle en in de praktijk toepasbare informatie. Ik heb er in elk geval veel van opgestoken, wat ik nog niet wist.

De audio heb ik opgenomen, maar door de akoestische omstandigheden is die van middelmatige kwaliteit. Hij is bruikbaar om om te zetten in een transcriptie, maar ik moet er nog mee aan de slag om te zien of ik iets online kan doen met de opname.

Hieronder vind je in elk geval het Storify-board, zoals je inmiddels gewend bent:

 

 

Laat wat van je horen

*