Website wordt gerenoveerd

Op dit moment ondergaat de site een totale renovatie qua design en indeling. Het kan zijn dat bepaalde functionaliteit niet helemaal naar behoren werkt.

De planning is om binnen twee weken alles weer op orde te hebben.

Excuses voor de overlast!

Website wordt gerenoveerd

I’M BACK!

im-back-200pxVeel luisteraars van de podcast en lezers van het blog begonnen het op te merken: Ik was enige tijd van de radar. Een aantal weken heb ik niets gepost, geen podcasts uitgebracht en ook geen social media evenementen bezocht. Ik wilde even wat afstand nemen van het werk.

Nou ja, afstand nemen van het werk was er ook niet helemaal bij. Want, zoals je wellicht weet werk ik voor Whitespark in Canada en die werkzaamheden namen de afgelopen periode veel van mijn tijd in beslag. Ik vind het werk fantastisch en diverse klanten in de Verenigde Staten en Canada zien hun organische en lokale rankings flink stijgen en die zijn dus helemaal blij. Dat geeft ontzettend veel voldoening!

Combineer die drukke werkzaamheden met een aantal weken durende verbouwing van onze garage in een heuse trainingsruimte, dan is het plaatje compleet. En nee, ik ga niet fitnessen in de trainingsruimte. Echt niet! De trainingsruimte biedt plaats aan maximaal 5 mensen die ik ga trainen. Daarover vertel ik je binnenkort meer…

Gedurende de tijd waarin ik in elk geval wel wat afstand heb genomen van ReputatieCoaching, op het vlak van contentproductie, heb ik ook eens nagedacht over vernieuwde ReputatieCoaching, een soort van v2.0, zeg maar. Alleen ga ik het niet zo noemen, want dat vind ik de cliché…

Ik heb eens goed nagedacht over wat ik echt leuk vind, waar ik passie voor heb en waar mijn kwaliteiten liggen. Dat is nu precies de belangrijkste reden voor de bouw van de trainingsruimte. Ook gaat de website op de schop, maar gezien de omvang is dat niet een project dat 1–2–3 uitgevoerd is: dat kost tijd.

Het goede nieuws is dat ik er in de tussentijd weer vol energie er tegenaan ga, om je op zoveel mogelijk manieren op de hoogte te brengen van nieuws, tips en trucs voor het verbeteren van je vindbaarheid, zichtbaarheid en je reputatie op basis van goede, unieke, educatieve en interessante content om zo meer business te kunnen doen!

Hartelijk dank aan sommige mensen die zich hebben uitgeschreven van mijn mailinglist: ik kan me het goed voorstellen, dat je ook even afscheid wilde nemen, of  zo een signaal wilde afgeven, omdat er enige tijd niets meer uit mijn koker kwam. Of mogelijk was de content die ik voorheen produceerde niet passend voor je, dat kan natuurlijk altijd.

Tegelijkertijd een welkom aan de nieuwe mensen die zich in de tussentijd juist hebben ingeschreven voor de mailinglist. De mailinglist wordt een belangrijk onderdeel van de vernieuwde ReputatieCoaching. Dus voor de uitschrijvers: je weet nu niet wat je straks gaat missen…

Dankjewel Philippe, Frank, Mart, Frits, Monique en anderen voor jullie mails met de vraag of alles (nog) wel goed was.

Dus ja: I AM BACK!

Podcast komt later online

Er is vanaf ca 06:58 vanmorgen een storing bij UPC.

Als gevolg hiervan komt de podcast vandaag later online dan normaal.

Excuses hiervoor.

IMG_7245.PNG

“Wat is podcasting?” – Spreekbeurt over podcasting door Mondi

Wat is podcasting?Onze dochter Mondi had vorig jaar haar spreekbeurt gehouden over duiken en dit jaar wilde ze weer een bijzonder onderwerp. Ze koos voor het onderwerp “podcasting”. Volgens haar eigen zeggen heeft ze dit onderwerp gekozen, omdat ik elke week een podcast maak en zij dat erg leuk en interessant vindt. Een extra reden is dat veel mensen niet weten wat podcasting is en ze deze leemte in kennis dus graag wil opvullen. Haar laatste reden is dat podcasting steeds populairder wordt.

In haar spreekbeurt komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Wat is podcasting?
  2. Waarom dit onderwerp?
  3. Wie maken er zoal podcasts?
  4. Hoe beluister je podcasts?
  5. Hoe maak je een podcast?
  6. Podcast opnemen
  7. Over de podcast van mijn vader

Hieronder kun je de slides van haar spreekbeurt over podcasting bekijken, terwijl ze het verhaal vertelt:

Jouw mening nodig: wekelijkse mailing met de BESTE links?

Links per mail?Wekelijks scan ik zo’n duizend titels van artikelen en lees ik een paar honderd daarvan. Slechts enkele artikelen, video’s en infographics halen het weblog of de wekelijkse podcast.

De meeste van deze artikelen verdwijnen dus in veel gevallen naar de eeuwige magneetvelden. En dat vind ik heel jammer! Want vaak zitten er keigoede artikelen tussen, met erg waardevolle content! Zomaar plompverloren al die artikelen met je delen via Twitter of andere sociale media vind ik niet gepast, want dan zou ik wekelijks een paar honderd keer ergens je tijdlijn vervuilen met links. Dat wil ik niet!

Dus dit lijkt me een perfecte gelegenheid om actiever gebruik te maken van de mailinglist. Ik ben voornemens je elke vrijdagmiddag een stuk of tien tot twintig links naar waardevolle en relevante content te sturen, met een korte toelichting of samenvatting, waarom ik denk dat je er iets aan zou kunnen hebben. Ik zal de links onderverdelen per onderwerp, zodat je meteen de links kunt bekijken, die jou aanspreken!

Voor alle volledigheid: het kan zijn dat ik soms ook een beknopt overzicht van interessante links op de site publiceer, maar die overzichten zullen nooit alle links bevatten die ik per mail met je ga delen. Mijn idee voor de site is om bijvoorbeeld eens per maand een soort van top 5 van de populairste links te maken en die te publiceren.

Nu heb ik alleen een vraagje: ik zit nog een beetje te dubben over het aantal links dat ik je moet sturen… Ik heb namelijk geen idee waar jij behoefte aan hebt… Wil je een beperkte hoeveelheid? Zo ja, hoeveel dan maximaal? Of wil je gewoon zo goed als alle links die ik aanmerk als waardevol? Je mag het ook laten weten, als je helemaal geen prijs stelt op deze dienst. Dan ga ik jou er niet mee lastigvallen!

Als dit jou aanspreekt en je ook de wekelijkse mail met interessant en bovenal leerzame links wilt ontvangen, terwijl je nog geen abonnee  bent, schrijf je dan nu meteen in aan de rechterkant van het scherm!

Geef je mening hieronder, of stuur een mailtje via het contactformulier.